Napisano 15 Grudzień 201311 l Witam, Za kazdym razem jak robie 'set project folder' wyskakuje mi: Invalid Parh(s) The following patchs are not valid: ...ścieżka... ...ścieżka... Commit paths anyway? Nie ma to na nic wplywu. Ale troche mnie to juz denerwuje bo mam tak w sumie juz ktorys miesiac. Zawsze pokazywal mi jedna sciezke, ale teraz juz pokazuje dwie. Co ciekawe ani jedna ani druga juz nie istnieje (przenioslem foldery). Nie pyta sie o inna lokalizacje ani nic. Nie wiem w sumie na co mu te sciezki bo to dzieje sie na kazdnej scenie, nawet pustej :P Pracowac normalnie mozna i wszystko dziala, ale irytuje :)
Napisano 15 Grudzień 201311 l Poszukaj w ustawieniach Customize> Configure User Path i System Paths. Tam powinny być zdefiniowane ścieżki, których już nie ma fizycznie na dysku i dlatego ten błąd. Wystarczy je usunąć. Podobny błąd pojawia się przy dodawaniu ścieżek do tekstur, jeśli nie istnieją już ścieżki tam zdefiniowane.
Napisano 15 Grudzień 201311 l Autor hehe ze akurat nie wpadlem by tam zajrzec :D ale tak najczesciej jest ze odpowiedz jest zaraz pod nosem :P Byly tam dziwne sciezki, wyrzucilem, ladnie sie teraz laduje, thx