Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Długo myślałem czy przystąpić czy nie. Żeby nie być standarowym taki pomysł mi wpadł do głowy. A więc historia jest taka:

"Z racji niestabilności naszego Układu Słonecznego ludzkość została zmuszona do przeniesienia się na inne planety! Specjaliści z NASA stworzyli roboty specjalizujące się w wyszukiwaniu życia pozaziemskiego(żeby wiedzieć które planety się nadają do zasiedlenia)! I wysłali je w kosmos! "

Żadnych klimatów z LA Noire, czy powiewające płaszcze na wietrze, bez deszczu i papierosów! :) Nasz bohaterski robocik znajduje życie na innej planecie, na ktorej dopiero co wyladowal. Wyciagnal lupe i goni alien-robaczka, ale z tego podniecenia nie widzi że go rani! Z tylu w planie planety, ładne eksplozje kosmiczne. Jedna z nich wlasnie emanuje swiatlo ktore przez lupe, jak laserem, piecze robaka! Nie martwcie sie, robak przeżyje tą historię!

Mocno inspirowane Wall-E, oraz dziwnymi krztałtami futurystycznymi z lat 60. Tak jest, robot przyleciał w rakiecie a ona będzie stożkowa! Chcialbym szybko to wymodelowac (może da rade do świąt) by miec szanse zaszaleć z tłem oraz enviro, ktore chciałbym wykonać proceduralnie. Kategoria 3D, zatem particle. Render to dopiero bedzie wyzwanie, bo u mnie wszystko zawsze lepiej wygąda w viewporcie :D

A propos vieportu, oto szybko przygtowany kadr poglądowy. Wydaje mi się ze jest bardzo czytelny.

qzxr.jpg

[ATTACH=CONFIG]92507[/ATTACH]

Edytowane przez Juzwa

• Wyświetleń 931
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.