Gość ALMAT Napisano 29 Grudzień 2013 Napisano 29 Grudzień 2013 Witam, nie jestem pewien, czy piszę w dobrym miejscu. Pobrałem turorial tworzenia animacji w maya, w pewnym momencie trzeba jakoś połączyć dwa obiekty, może ktoś wie jak. Wszystko jest w filmiku, 7 minuta. http://chomikuj.pl/MRErykGame PS. Udostępniłem transfer, więc można pobierać bez wykupywania.
MariushO Napisano 29 Grudzień 2013 Napisano 29 Grudzień 2013 Nie prosciej byloby wystawic to na UTube? Wydaje mi sie, ze wiecej osob mogloby to zobaczyc.
Gość ALMAT Napisano 29 Grudzień 2013 Napisano 29 Grudzień 2013 No raczej nie bo to ma prawa autorskie.
MariushO Napisano 29 Grudzień 2013 Napisano 29 Grudzień 2013 Oczywiscie udostepniajac na chomiku nie łamiesz praw autorskich! Echhh, slodka glupoto ludzka!!! Moze wystarczylo napisac o jaki tutorial Ci chodzi i w czym dokladnie tkwi problem. Powodzenia!
Gość ALMAT Napisano 29 Grudzień 2013 Napisano 29 Grudzień 2013 Nie wiedziałem, że to taki problem pobrać 60mb poza tym udostępniłem transfer.
Rekomendowane odpowiedzi