Gość hefaj Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Z Blenderem rozpocząłem przygodę niedawno i już mam pewien problem. Chciałem edytować jeden obiekt i żeby było łatwiej przeniosłem go na inną warstwę. Nie wiem co się stało, ale gdy chcę znów go przenieś to nie mogę, bo nie widzę tego okienka gdzie są warstwy. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerMan Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Spróbuj wcisnąć M – przeniesie obiekt na inną warstwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hefaj Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Nadal nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerMan Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 A czy nie pracujesz teraz w local view mode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hefaj Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Zgadza się – już wszystko ok. Dziękuję. Muszę się jeszcze dużo uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerMan Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Nie ma sprawy. Nikt nie wie wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Polecam sobię przestawić local na Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi