Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na początek takie 2 obrazki.......

1. "wszystkim nie może się udać"

wieze01.jpg

2. "iść w nieznane czy zawrócić" lub "jeszcze 20 lat odsiadki a wieże już skończone..."

wieze02.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Znów kuleje wykonanie. Główki zapałek strasznie kanciaste. Wiem że nie o stronę techniczną tu chodzi, ale moim zdaniem pewien poziom wykonania musi być zachowany.

Pierwsza praca mnie nie przekonuje. Wydaje mi się po prostu mało ciekawa. Jestem wzrokowcem i trudno jest mi oceniać treść pracy jeśli nie przekonuje mnie ona od strony wizualnej.

Druga prezentuje się moim zdaniem ciekawiej. Myślę że nadawanie tytułu mija się tu z celem. Fajnie jak widz może sobie sam dopowiedzieć "historię".

Ciekawe pomysły ale przysiądź troszkę nad ich dopieszczaniem. Fajniejsze światło i kolory znacznie uatrakcyjniły by ich odbiór.

Ps. Te dziwne eksperymenty z perspektywą w pierwszym obrazku są ... fajne, ale zbyt przypadkowe. Nie wiem jaki był cel ich umieszczania.

Napisano

1 slownie jedna odpowiedz !! jestem zszokowany ?? nikogo to nie zaciekawilo??/ tylko Batou na Ciebie mozna liczyc wna tym forum ?? nikt nie chcila powiedzec nawet dlaczego jego zdaniem jest takie kiepskie ??? zalamujecie mnie ;)

no a serio... co do wykonania .... no moglem lepiej, ale coz w goracej wodzie kapany jestem,

batou: co do perspektywy to po to ja taka zrobilem zeby bylo bardziej dramatycznie... a co do kolorow.... no racja.... jka mi sie uda wrzucic kolejne obrazki z tej serii to beda juz z inna kolorystyka... te sa jkaby na "rozgrzewke"

pozdr, (przed)szkolny miki (boba)

Napisano

Pomysly fajne. Trzeba przyznac, ze w takim stosie zapalek tkwi mocna symbolika. Dwojka szczegolnie mi podchodzi. Gorzej ze strona wizualną, szczegolnie wszelkie uzyte gradietny tu razą, chyba wina kolorystyki niefortunnej.

Napisano

no prosze... jak chcecie to mozna z Was cos wydobyc ;) walcie smiało !!! ostatnio mam taka sado macho potrzebe krytyki swojej osoby ;)

Napisano

Pierwsza praca zupełnie na NIE! Kolory - tragedia i co się stało tym ludzikom - to jakaś kompresja czy co?

Druga znacznie lepsza! Pomijając modeling zapałek jest w niej coś ciekawego, co daje do zastanowienia. Górny fade w zasadzie by się prosił do białego, chociaż ta czerń potęguje wrażenie tej wielkiej "kupy spraw" ciążącej nad tkwiącym w bezsilności człowieczkiem - wybitnie kojaży mi się to z petentem załatwiającym (próbującym załatwić) coś w naszych wspaniałych instytucjach!!!

a jeśli już stworzyłem sobie własną interpretację - to znaczy że mi się podoba! :)

No i przypomina Twoje dynamiczne scenki z rurkami CO - tak trzymać!

Pozdr

Marek

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności