Napisano 14 Marzec 200322 l Zainstalowałem sobie update do maxa 5.1 i to co sie teraz dzieje przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Max hula tak że nigdy wcześniej nie widziałem trzy dni temu kupiłem sobie Radeona 9700 i w openGL\'u w maxie nie pokazuje wogóle swoich możliwosci a z Directem zabija.Mam tylo jeden problem bo po zmianie na direct\'a w viewportach zniknęły mi nazwy rzutów.Wie ktoś kmoże jak to zmienić.Z góry dziękuję i jeszcze raz polecam Direct dla ludzi, którzy mają karty które to wykorzystają.
Napisano 17 Marzec 200322 l A ja polecam GeForce\'y i OpenGL, bo jest szybszy, stabilniejszy i takie tam :D A co do nazw... Preferences/Customize Viewport czy jakos tak, napewno znajdziesz
Napisano 25 Marzec 200322 l OpenGL bodajrze jest szybszy natomiast radeonki sa ogolnie raczej stabilniejszymi kartami niz GF za czym idzie cena
Napisano 28 Marzec 200322 l Czy stabilniejszymy, hmmm niepowiedzialbym. Fakt maja stabilniejsze Drivery, ale te tez im sie ostatnio psuja :) A mi Max pod WinSzitem XP nie zawiesil sie ANI razu, choc pracuje na, beznadziejnym co prawda GF2MX400 64 Pozdrawiam Gith