rly Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 Zainstalowałem sobie update do maxa 5.1 i to co sie teraz dzieje przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Max hula tak że nigdy wcześniej nie widziałem trzy dni temu kupiłem sobie Radeona 9700 i w openGL\'u w maxie nie pokazuje wogóle swoich możliwosci a z Directem zabija.Mam tylo jeden problem bo po zmianie na direct\'a w viewportach zniknęły mi nazwy rzutów.Wie ktoś kmoże jak to zmienić.Z góry dziękuję i jeszcze raz polecam Direct dla ludzi, którzy mają karty które to wykorzystają.
Gith Napisano 17 Marzec 2003 Napisano 17 Marzec 2003 A ja polecam GeForce\'y i OpenGL, bo jest szybszy, stabilniejszy i takie tam :D A co do nazw... Preferences/Customize Viewport czy jakos tak, napewno znajdziesz
Dr. eA Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 OpenGL bodajrze jest szybszy natomiast radeonki sa ogolnie raczej stabilniejszymi kartami niz GF za czym idzie cena
Gith Napisano 28 Marzec 2003 Napisano 28 Marzec 2003 Czy stabilniejszymy, hmmm niepowiedzialbym. Fakt maja stabilniejsze Drivery, ale te tez im sie ostatnio psuja :) A mi Max pod WinSzitem XP nie zawiesil sie ANI razu, choc pracuje na, beznadziejnym co prawda GF2MX400 64 Pozdrawiam Gith
Rekomendowane odpowiedzi