MrJackiePC Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 Witam, Chciałbym się pochwalić moją najnowszą animacją, ponieważ dalej jestem początkujący w maxie wszelkie uwagi mile widziane ;-) [video=youtube;HbzZumY-vAU] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 przyznam ze za długi by chciało mi się oglądać więcej niż minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJackiePC Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2014 to taka cicha rada aby jakąkolwiek historie próbować zmieścić w filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micho Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 Jak dla mnie film był bardzo dobrze zrobiony, ale nie zrozumiałem o co chodzi w końcówce filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 wszystko - dynamiczna muzyka i statuczna scena, nudny kadr na początek, cierpliwie czekamy na więcej i widać tylko stickmana. Spokojnie cała scena z piewrszych 30s by się zmieściła w 3sek. Nie zebym krytykował długie ujęcia ale one zwyczajnie niczego tu nie dają. gdyby muzyka była bardziej leniwa, to pewnie mozna by mieć dłuzsze cięcia, ale tak powstaje męczący dysonans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi