KaleN Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 " a teraz cos z zupelnie innej beczki" :) Maly eksperyment. Troche inny styl i tematyka. Co omyslicie?
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Hmmm... takie sobie.... może mam za małą rozdziałkę na monitorze ustawioną, bo mi się nie mieści... średnie, poprzednia pracka o wiele lepsza!!!!
little-ninja Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 rys jest nie spojny ....nie czyta sie go dobrze, wiadomo ze juz slepne i moze dlatego po jakiejs chwili zaskoczylem ze to na gorze to okno heh, tak czy siak do mnie nie przemawia poz
mCh Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 wyrzuć tą pannę :/ psuje efekt. ale pomijając ją to jest, krótko mówiąc, _NIEZIEMSKIE_. Ja chcę więcej...
buczer Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 obrazek składa sie z trzech czesci. cieniutkiego (sciana) okna, dziurawej sciany i starego dziecka. wsyskie tsy odstaja i kompozycja lezy. najladniej wyszły smugi swiatła - nawet bardzo, ale to kiczowate, prawie jak jelen na rykowisku. tak wiec ogolnie przyzwoicie ale kompozycja zupełnie do bani. pozdrawiam
Gość raminez Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 swietne szkoda ze w tym dziecku jest tak malo strachu...ale klimat ......przyjemny ... pozro
Siegmar Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 To ja sie nie znam, bo mi sie podoba ... super swiatlo, ciekawe okno, fajne szmaty i spekalina sciany ...
KaleN Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Napisano 8 Wrzesień 2004 Dzieki wszystkim za komentarze. Hmm... jak teraz na to patrze to faktycznie dziewczynka wyglada... powaznie jak na swoj wiek ;) Nic to, uwzglednie wasze uwagi podczas prac nad bitewna ilustracja za ktora sie zaraz zabieram ( jak tylko zdecyduje sie na ktorys temat...)
podniemnem Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 dla mnie b. ladne moglbym to uzasadniac ale po co... wystarczy spojzec. chociaz... zeczywiscie kobieta psuje odrobine efekt. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi