Mkaszpir Napisano 21 Styczeń 2014 Share Napisano 21 Styczeń 2014 Czołem, zaczynam - może uda się coś narysować choć z czasem krucho. Nawiązuję w oczywisty sposób do łowcy androidów. Cała scena pochodzi z filmu jednak ... z czasem pojawią się tam nowe elementy ;) Trzymajcie kciuki co bym czas znalazł by to skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerber Napisano 21 Styczeń 2014 Share Napisano 21 Styczeń 2014 Bardzo ciekawie się zapowiada, podoba mi sie ten cartoon‘nowy styl. Czekam na więcej :-) Wysłane z mojego ME371MG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2014 przymiarka do kompozycji, na kogo detektyw poluje? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Chyba na mnie poluje... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi