creomania Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 (edytowane) Poniżej finalna wersja OPIS Scena z miejsca zbrodni. W mniej reprezentatywnej dzielnicy miasta przyszłości (a gdzieżby) dokonano morderstwa. Na miejscu zjawia się zespół śledczych z wydziału zbrodni na syntetykach. Edytowane 28 Luty 2014 przez creomania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Witamy kolejnego uczestnika i życzymy powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 24 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2014 dzięki Adek. Wrzucam nowy szkic ze zmienionym kadrem. Mam nadzieję już na nim pracować z detalem. Pozostaje jeszcze decyzja między dniem i nocą. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 24 Styczeń 2014 Share Napisano 24 Styczeń 2014 Dla mnie noc to było wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2014 dzięki za radę soyletGreen, wziąłem sobie do serca bo lubię wyzwania :). Poniżej załączam postęp pracy z jakimś tam wstępnym walorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 2 Luty 2014 Autor Share Napisano 2 Luty 2014 skrobnąłem coś, więc wrzucam postęp. Oczywiście w finalnej wersji będzie kolor. Wszelkie opinie mile widziane :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafaraf Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 Fajnie uchwycona scenka. Jedna z nielicznych prac które nie potrzebują opisu. Proponował bym na tym etapie ruszyć trochę z detalem postaci pierwszoplanowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 Dzięki za dobre słowo fafaraf. Detal leży i dlatego skrobię w każdej wolnej chwili. Mam nadzieję, że czasu starczy na dopracowanie całej pracy, nie tylko pierwszego planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Pokazuj postępy. Jak najwięcej do jutra (włącznie z jutrem) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 Poczułem się zmotywowany :]. Wrzucam nieco zaktualizowaną wersję. A tak z innej beczki (mam nadzieję, że nie oberwę za to) czy może mi ktoś powiedzieć jak się zmienia miniaturkę wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 10 Luty 2014 Autor Share Napisano 10 Luty 2014 Dzięki wielkie. Gratuluję wszystkim nominowanym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 23 Luty 2014 Autor Share Napisano 23 Luty 2014 Wrzucam postęp bo czasu mało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 Finalna wersja w pierwszym poście. Powodzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi