Gość krokers Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 Witam, potrzebuję wycenę do oferty. Do zrobienia model postaci, nieskomplikowany, tułów z pączka, ręce z frytek itp - jest gotowa wizualka niestety nie mogę pokazać. Przeguby w kolanach, łokciach i między częściami. Do tego 15 renderów w różnych pozycjach, różnym oświetleniem. Nie ma skomplikowanych tekstur typu futro/szkło, może będzie lukier. Bardzo będę wdzięczny za przedział cenowy za model + za paczkę renderów. Wycenę proszę wysyłać na [email protected]. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
mkone Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 Witam, potrzebuję wycenę do oferty. Do zrobienia model postaci, nieskomplikowany, tułów z pączka, ręce z frytek itp - jest gotowa wizualka niestety nie mogę pokazać. Przeguby w kolanach, łokciach i między częściami. Do tego 15 renderów w różnych pozycjach, różnym oświetleniem. Nie ma skomplikowanych tekstur typu futro/szkło, może będzie lukier. Bardzo będę wdzięczny za przedział cenowy za model + za paczkę renderów. Wycenę proszę wysyłać na [email protected]. Pozdrawiam i z góry dziękuję. 10 zł, zadowala Cię ? Nie? to weś tyle na ile cenisz swój czas .... niedługo będą tutaj pytania jak obchodzić się z dziewczyną by dostała orgazmu ....
Gość krokers Napisano 24 Styczeń 2014 Napisano 24 Styczeń 2014 10 zł, zadowala Cię ? Nie? to weś tyle na ile cenisz swój czas .... niedługo będą tutaj pytania jak obchodzić się z dziewczyną by dostała orgazmu .... Ja nie robie tylko zlecam, potrzebuję wycenę od osoby która robi w 3d jako element większego projektu dla mojego klienta. Jeśli robisz, daj znać za ile i podeślij link do portfolio. PZD Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi