Napisano 8 Wrzesień 200420 l Cześć. Może mi ktoś opisać czynności, które trzeba wykonać na tej stronie, żeby mi przysłali tą darmową płytę z video - tutorialami?? Bo sie nie znam na angielskim za bardzo.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Jeśli mogę to zapytam: czemu chcesz darmową płytę skoro możesz te tutki ściągnąć ?
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Leru: Niestety wprowadzili jakies gwiazdki aktywnosci czy cos takiego i gdy jej sie nie ma to nie mozna wszystkich sciagac:/ A podobno trzeba sie strasznie nameczyc a by taka gwiazdke zdobyc.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l wow ja mam jedną, a nic nie zrobiłem :P narazie to co chciałem to sciągałem edit: ok inaczej. Nie wiem ile mam gwiazdek, ale jak jest napisane, że wymagana jest jedna to mnie przepuszcza więc wniosek, że mam ją.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Autor No właśnie - powiedzcie jak do tych video-tutków mam się dostać i je ściągnąć?? Kurna szukam i nie mogę znaleźć wogóle.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l zaloguj się, po lewej pokaże Ci się menu, tam wybierz opcję download i się rozwinie nowe menu z taką samą opcją w środku. Tam wchodzisz, wybierasz program i sciągasz wideo tutki za pomocą opcji po prawej stronie ekranu.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Autor Jeszcze nie doszedł e-mail aktywujący rejestrację, więc nie ma czego gratulować :D.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Juz nic nie chce:) Okazalo sie ze mi tez mam gwiazdke z nie wiadomych przyczyn:)
Napisano 8 Wrzesień 200420 l blood_brother -> hmm... zarejestrowałem się jakiś miesiąc temu, od tamtej pory byłem raz :P. Później MeG dała linka do tutków o DOOMEDIT (na dniach) i to był mój drugi raz. Jak widać nie jestem stałym bywalcem, a ściągać mogę.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Ja zarejestrowałem się 2 lata temu i też mogę... chyba wszyscy mogą LOL - coś im te *** nie wyszły :)