giorgione Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Bardzo podoba mi sie temat wiec postanowiłem przystąpic do tej edycji bitwy. Mam zamiar zrobić walkę pomiedzy roninem a prawdziwym samurajem w lesie koło mostu. Klimatem ma przypominać kadr z anime. W ogóle w krótce zobaczycie - niebawem rzucam pierwszego screena. pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Powodzenia Gio :) . Licze na wykonanie najwyzszej proby. Mi sie strasznie podobaly figurki Roninow z filmu "Ronin" z DeNiro. To siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Znając Twoje skrzywienia już się boję ... ;) Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 I znów nie zdążyłem sie wyrobić... ale plama:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi