prabab Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Oto autko na podstawie zabawki młodszego brata. Cóż, to moja pierwsza pracka więc nie oczekujcie że to jakieś dzieło sztuki. Renderowane w 3Dsmax6 trial (z użyciem scanline'a).
Piotr Dobosz Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 heh:) moje pierwsze autko wygladalo bardzo podobnie:) zrob kilka tutoriali dotyczacych modelowania na max3d jest nawet fajny tutorial dotyczacy modelowania laguny:) to znacznie poprawi wyglad modeli:) pozdrawiam serdecznie
Eyescream Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Polecam tutoriale z http://www.3dtotal.com Ps.Czy to nie ten Prabab z board.half-life2.pl??
Salvator Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 autko jak autko, można rbić po kroczku coraz lepsze, albo można się rzucić na głęboką wodę i nie skończyć (jak w moim przypadku) sam nie wiem która metoda lepsza. Teraz przerób jakiś tutek i zacznij jakiś ambitniejszy prodżekcik.
Baton Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 E tak piekny moze i nie jest ale wyglada dosc przejemnie :)
Rekomendowane odpowiedzi