Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, chciałem wrzucić przed ostatnią rzecz... :)

Generalnie animacja o charakterze bardzo "Artystycznym", nie dla ludzi o słabych nerwach :) Projekt miał być wymodelowany pod konkretne miejsce na uczelni, niestety nigdy nie udało się znaleźć takiego miejsca z powodów... ścśilej nie określonych. :)

Motywem głównym jest "obelisk", który zmienai swe "fizyczne" stany skupienia i zachowuje się dziwnie. Projekt jest dziwny, niedopowiedziany i w zasadzie nie pamiętam o co w nim dokładniej chodziło. Miał być wyświetlany w galerii sztuki współczesnej i założeniem ćwiczenia było stworzenie takie właśnie sztuki... :)

[video=youtube_share;nunrkNcVwjw]

Pozdrawiam.

Miniaturka:

[ATTACH=CONFIG]93928[/ATTACH]

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Właściwie nie wiem co to jest i jak to skomentować to skorzystam z okazji i powiem, że chciałbym kota... Najlepiej norweskiego leśnego.

A tak serio to skoro nie wiadomo o co chodzi to po co renderować 8280 klatek?

Napisano
  • Autor
Właściwie nie wiem co to jest i jak to skomentować to skorzystam z okazji i powiem, że chciałbym kota... Najlepiej norweskiego leśnego.

A tak serio to skoro nie wiadomo o co chodzi to po co renderować 8280 klatek?

To jest sztuka współczesna... :) Piękne są, też bym chciał! :(

A tak serio to zawsze zastanawiałem się dlaczego prawie nikt nigdy nie wrzuca tu filmów z asp... I tu pojawi się częściowo odp na pytanie "po co?". Jak się to mówi "nie rób nic, nie miej nic". A że u nas "Animacje" robi się w piasku i plastelinie, z komputerów nikt nie korzysta a że tematy i ćwiczenia często są właśnie takie jakie są, postanowiłem poćwiczyć warsztat i podzielić się z ludźmi śmiechem przez łzy. :)