Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję kamery z na tyle szerokim kątem aby móc usytuować ją na desce rozdzielczej i aby obejmowała pasażera i kierowcę. Co polecacie? Mi przypadło do gustu coś takiego: http://www.sony.pl/electronics/actioncam/hdr-as30v ...tylko teraz pytanie czy 170 stopni wystarczy? Fajne jest też to, że to nie jest rybie oko i nie ma zniekształceń. Obawiam się jedynie momentu, że okaże się zła i będę chciał to zwrócić, niby piszą, że mam na to 30 dni, ale jak zajrzałem w regulamin to tam już są napisane zupełnie inne rzeczy. Robił ktoś już takie manewry, wie jak to działa?

Z góry dzięki za pomoc,

Janusz

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja bym celował w GoPro black, albo silver. Mam stały dostęp do white i tej nie polecam, ponieważ się nie umywa do wyższych modeli. Miałem krótką styczność z black i była super i jakoś i kąty i stabilizacja :)

Napisano
  • Autor

A ile dokładnie ma ten kąt "ultra szeroki" w GoPro? No i jak wygląda sprawa z nagrywaniem dźwięku? Mi oczywiście nadal bliżej jest do ActionCam, głównie ze względu na cenę. Ale inna prośba, mógłbyś zrobić pojedyncze ujęcie swoim GoPro z deski rozdzielczej samochodu na przednie fotele w kącie "ultra szerokim"?