Marcel Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Witam. Za namową peter_muler-a wrzucam dwie z moich wizualizacji. Ta praca powstała przed wakacjami, bardzo proszę o uwagi i komentarze, weźcie jednak pod uwagę to, że model ( AutoCad ) i renderingi, a potem edycja w PSie powstały w przeciągu jednej nocy. Budynek wielorodzinny przy ulicy Belottiego Pozdrawiam.
Marcin Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 ale dla reflection to nie dawaj evoirment tylko przypisz mape dla reflecta sphere evoirment bo to wyglada jak by tam dziura byla a nie reflection ... i daj na chrom minimalnego gloossa tak z 95
Marcel Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Napisano 9 Wrzesień 2004 Zgadzam się i nawet tak zrobiłem, jednak efekt pozostawiał wiele do życzenia a czasu na zabawę i testy było niewiele. Mapa została tylko na chromie, o glossie nawet nie chciałem myśleć z uwagi na obciążenie. Finalne rendery miały rozmiar 3849 x 2803. Dzięki. Pozdrawiam.
buczer Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 w 2 obrazku 3 zbieg nie pasuje. kolory za jaskrawe a szary jest za szary. ogolnie przyzwoicie ;) ale to chyba nie jest gi tylko jakas kopuła??? ps:tego eleganckiego darmowego pana na drugim obrazku wszyscy wsadzaja a on nigdzie nie pasuje :)
fotoas Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 troszke przypomina mi to moja dzisiejsza kanapke na sniadanie maslo, serek tu i tam, kawalek szyneczki, oliwka, pomidorek posolony a obok Kawa to musiala byc noc pelna wrazen :) i to jeszcze taka rozdzielczosc, fiu fiu podoba mi sie pomysl zwroconych okien w strone slonca, tych z pomaranczowa obudowa, moze troszke za malo sa pochylone zeby lapac to sloneczko \albo moze slabo to widac po prostu na Vizkach
Rekomendowane odpowiedzi