Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

jak w temacie mam problem z aktywacją Max 2013. Zasadniczo soft był wcześniej zainstalowany na innej maszynie, teraz zmieniłem komputer zainstalowałem maxa na nim i teraz przy próbie aktywacji wywala mi błąd o następującej treści: "The serial number you entered is not valid. Try again (1)" Przy czym serial na pewno jest prawidłowo przepisany z pudełka.

Nie wiem za bardzo co robić, kontaktować się z help deskiem? Może jakoś deaktywować tą poprzednią instalację? Generalnie zgłupiałem :/

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Napisano

Witam,

a masz jeszcze ten poprzedni dysk? :) Masz pewnie licencję jednostanowiskową, więc nie można jej zainstalować ponownie gdzie indziej. Z tego, co przeczytałem, to taką licencję trzeba przenieść za pomocą narzędzia License Transfer Utility. Jak wejdziesz w start->programy->autodesk->3ds max to tam będzie. Tu jest link dokładnie jak to wygląda:

http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/How-to-Transfer-Stand-Alone-Licenses-Online-s.html

Jeżeli ten poprzedni dysk przepadł, to napisz do help deska, powinni zdezaktywować poprzednią licencję i dać nową.