Raziel17 Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Krto zna strony albo moze mi pomuc opanowac pluginshaghair
Seo000 Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 a znasz stronę max3d.pl? No ludzie myśleś o ile pamiętam(dawno nie byłem) tutek tam jesto shagu po polskiemu.
Marcin Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 juz mu raz mu dawalem ale widocznie jego odkrywcza strona osobowosci nie dziala ... nie musisz odrazu szukac tutoriala zeby sie czegos nauczyc ...
Seo000 Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Tesz prawda. Dla chcącego nic trudnego. Taki to znajdzie nawet niechcący.(bo głupi...). Weź sie za przeglądanie stron a potem grafikę. Ja się najpierw obeznałem dzie co mogę znaleźć. A jak czegoś nie wiesz to najpierw przeglądnij od do strony: www.max3d.pl www.3dtotal.com www.max3d.com Tam jest tyle informacji że nie trzeba zawalać forum banałami.
THE MANYSH TRAFO Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 http://www.google.pl tu jest najwiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi