Tazio Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Witam Mam taki dziwny problem. Zrobilem sobie sekwencje video ulicy jakis czas temu w pftrack i wrzucilem ja do maxa. Cos tam pogrzebalem i zostalo to na pol roku. Wczoraj otworzylem, wszystko pasowalo tak samo. Zrobilem sobie kilkka testow zapadajacej sie ulicy. Oczywiscie zapisywalem jako nowe pliki. Nawet zrobilem sobie szybki render gdzie wszystko pasowalo. Dzisiaj rano otwieram plik. We vieporcie wszystko idealnie pasuje (mam wlaczony safeframe). Renderuje i caly obiekt jest nie tylko przesuniety ale i zeskalowany na renderze, a co dziwne we vieporcie wszystko dalej pasuje. Co dziwne, otworzylem plik sprzed pol roku i tam tez jest przesuniete. Wyglada jak jakis problem maxa albo co. Mial ktos z czyms takim do czynienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 po dwudziestokrotnym otworzeniu maxa sie samo naprawilo. I to jest wlasnie prosze panstwa cud :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi