Napisano 11 Wrzesień 200420 l japoński pałac... malowany w artrage myszką ... około 3 godzin... prosze o konstruktywna krytyke a nie tylko ze do dupy he :) pozdro. ps. orginalnie bylo malowane w rozdzielczosci 1024x768 ale zmiejszylem to na potrzeby forum he ;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l dlaczego nie wrzuciłeś do fun art, eksperymenty, artrage? nie podobają mi się kolory i brak gry światła w tym obrazku.
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Artrage nadaje sie switnie do speedow ale do innych rzeczy IMO juz nie za bardzo :/
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor ehh znajomy mi to wrzucal na forum bo neta nie mialem:) no i wrzucil tutaj a mowilem zeby tam:) ale co tam teraz to i tak za późno:) to jest moja pierwsza większa pracka w 2d. kiedys cos próbowalem ale zrezygnowalem teraz zaczynam na nowo:) postaram sie poprawic te swiiatla no i troche to niebo mi nie pasuje do reszty jak teraz na to patrze:D a jezeli mi nie wyjdzie to napewno lepiej to wykonam w nastepnej pracce:) ale to nie dzis heh... pm_ceglowski. a jaki program proponujesz?:) eh pytam z ciekawosci z czego Ty korzystasz??:> pozdro! ;]
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Niebywalym plusem Artrage jest jego darmowosc, ale jesli chcesz malowac na komputerze to polecam Paintera (+ Photoshopa).