Szkudlar Napisano 19 Marzec 2014 Napisano 19 Marzec 2014 Witam :) Wrzucam tu animację, którą stworzyłem w ramach mojej pracy inżynierskiej. Pełny tytuł pracy to: "Fotorealistyczna wizualizacja procesu starzenia z wykorzystaniem animacji 3D". Niestety z powodu praw autorskich musiałem zrezygnować z wybranej do pracy muzyki [video=youtube_share;VsT0HhQ7dKA]
Mulholland Napisano 19 Marzec 2014 Napisano 19 Marzec 2014 Wyszło fajnie, mogłoby być trochę dłuższe. A na jakim kierunku robiłeś dyplom?
Szkudlar Napisano 19 Marzec 2014 Autor Napisano 19 Marzec 2014 Informatyka na Politechnice Łódzkiej :P
Konstantin Kireev Napisano 10 Kwiecień 2014 Napisano 10 Kwiecień 2014 Fajnie wygłąda. Zwłaszcza podoba mi się topologia: bardzo czysty mesz. Ile czasu spędziłeś na modeling?
Szkudlar Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Napisano 10 Kwiecień 2014 Dzięki :) Base mesh zrobiony w 3ds maksie zajal mi chyba jakieś 2-3 dni (topologii juz potem nie zmienialem), natomiast czas spedzony w zbrushu ciężej mi ocenić, ponieważ często wracałem do niego, żeby poprawić proporcje twarzy, żeby jak najwierniej odwozrować wygląd :P
Rekomendowane odpowiedzi