Napisano 17 Marzec 200321 l Sorki ...może się wygłupie... ale ma ktoś spolszczenie do 3ds max 4.2 ? Niby krąży po sieci coś takiego...
Napisano 17 Marzec 200321 l ja przynajmniej nie słyszałem ale po co ci spolszczenie jeżeli większość tutoriali krążących w sieci to tutki w języku angielskim czy francuzkim. Jeżeli dobrze znasz te języki to nie będziesz miał problemu z ich przetłumaczeniem ale jeżeli w szkole nie uważałeś... :D to więcej spędzisz czasu na tłumaczeniu i zastanawianiu się co i jak niż na robocie... pozdroo
Napisano 18 Marzec 200321 l Nic o Polish language do 4 nie wiadomo !!. Jestem przekonany o tym bo szukałem do Autodesk VIZ 4.2 który jest stworzony na podstawie 3d Studio. Ale jak znajdziesz to daj znać :D napewno nie tylko ja skorzystam !!
Napisano 18 Marzec 200321 l Raczej nie sadze zeby znalazl sie samobojca, chcacy zrobic cos takiego. Pamietam ze taka inicjatywa juz kiedys byla w starej ekipie magazynu 3D - chodzilo o spolszczenie 3d studio VIZ R3, nawet sam mialem byc w ekipie spolszczajacej. Ale nie wiem czym sie to skonczylo. Polska to nie Niemcy - ktorzy wszystko musza miec po swojemu od kretynskiego dabingu w kazdym filmie - po kazde chyba oprogramowanie. Z wersji PL jedyne co przypadlo mi do gustu to Corel i AutoCAD. Choc w tym drugim pewne funkcje tekstowe i tak wpisuje po angielsku - sa krotsze i bez polskich znaczkow. Do Corela nie mam zadnych zastrzezen. A max wg mnie powinien pozostac english, bo wtedy wszystko jest jasne - zmieniac na sile stare przyzwyczajenia to nienajlepszy pomysl, a jak ktos chce sie nauczyc, to wersja jezykowa raczej nie jest przeszkoda... Takie moje skromne zdanie. pozdr Marek
Napisano 21 Marzec 200321 l Popieram MareGa w 100% Stworz/Kształt/Pudelko Stworz/Kształt/Piramide Stworz/Kształt/Pączek :D Stworz/Kształt/Zawiązany pączek :D i wiele innych podobnych mogloby sie pojawic :P [Edited on 21-3-2003 by Gith]