2013 Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 (edytowane) Szukam lokalizacji tych ikonek aby zmienic ich kolor. Dzięki za pomoc! Edytowane 29 Marzec 2014 przez 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 W katalogu UI_ln w katalogu maxa. Sprawdź tylko którego zestawu używasz. Na pewno tak są bo właśni na nie patrze;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 29 Marzec 2014 Autor Share Napisano 29 Marzec 2014 (edytowane) Już sprawdzam! Się zaloguj na sztim bo jesteś oflajn! ;) Edit: Znalazłem, dziękuję! :) Edit: Podmieniłem ale nie działa, muszą byc gdzieś jeszcze schowane. Edytowane 29 Marzec 2014 przez 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Oj sobota człowiek chce pospać śniadanie zjeść itd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 29 Marzec 2014 Autor Share Napisano 29 Marzec 2014 Nie ma spania, ikon szukam! :D Edit: Nie mam pojęcia, wydaje się, że to właśnie te ikonki, ale gdy je podmienię i tak wgrywają się stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi