qcoe Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Oto pikczer który przedstawia mój nowy WIP. co o nim sądzicie ? piszcie jakie ma zalety i wady :)
AGmakonts Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Moim zdaniem całkiem ładne ale chętnie bym to zobaćył wieksze a i siatka by była mile widziana
Im@ginner Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Fajne... tylko lampy za małe, nie oświetlą takiej hali... pozdr, Imaginner
Knysha Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Fajne... tylko lampy za małe, nie oświetlą takiej hali... Dokladnie. qcoe - zrob je wieksze (np. podobne do dosyc popularnych lamp w ksztalcie trapezu - mam nadzieje ze wiesz o jakie mi chodzi :))
qcoe Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 No co tak mało opinni ? :) to forum śpi ;] Oto wire z innym shootem ...
Knysha Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 ...tylko lampy za małe, nie oświetlą takiej hali... ... znow powtorze wyrazenie ;)...
Salvator Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 modele nieskomplikowane, wręcz minimalistyczne, a wygląda to jakoś jednak dzięki całkiem dobremu oświetleniu, chociaż i tu jest troszkę niedociągnięć. Troszke za wcześnie żeby prorokować tej scenie, poczekam jeszcze troszkę z oceną.
qcoe Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Napisano 13 Wrzesień 2004 No niezmiernie się cięszę, że się ktoś odważył napisać :P Co jest z tym forum :) jakiś zastój ? czy nie oceniacie mayowiczów ? bez żadnych rasistowskich aluzji. hehe Co Sądzicie o tym WIP:pikczerze ! Pozdrawiam !
MareG Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Ciekawie się zapowiada, nastrojowo bardziej mi się podoba ten "cieplejszy" pierwszy render. Heh zastanawiam się co będą tam produkować? Na razie to wygląda jak stanowiska dla testujących skutki wkładania paluchów do kontaktu! :D Taki glow od świetlówek kasetonowych nie jest wskazany, bo w rzeczywistości coś takiego nie wystepuje - gołym okiem widać tylko lustro odbłyśnika i białą świetlistą rurę neonówki, a robiąc zdjęcie przy tak dużym naświewtleniu i pod takim kątem żaden glow nie powstane - jedynie kaseton tej lampy wypełni się na biało-niebiesko - po prostu będzie znacznie jaśniejszy od białych płyt sufitu (self illum.), ale nie będzie tej poświaty - no, a przy okazji ukaże się niezmącona struktura sufitu. Tyle rozwodzenia się na temat świecenia lamp bezcieniowych;) Czekamy na dalsze postępy pracy. Napewno praca będzie ciekawa, właściwie już jest... Pozdro edit: Tam z tyłu na ścianie mogłyby wisieć jakieś plansze informacyjno/ostrzegawcze np: PRZESTRZEGAJ PRZEPISÓW BHP, albo ODPOWIEDNIA OLIWIARKA, DO KAŻDEGO ZAKAMARKA... To tak na zasadzie podrażnienia się z minioną epoką lat 80tych ;)
Rekomendowane odpowiedzi