Napisano 12 Wrzesień 200420 l Zaczalem dzisiaj prace nad nowa animka. Tutaj zamiescilem kilka kadrow,ktore do tej pory udalo mi sie zrobic. Animacje na razie jedynie zarysowalem wiec moze podaruje sobie prezentacje testow. http://www.elita.pl/pawellipka/wip/kadry.jpg Zaznaczam,ze to jedna z tych animek,ktore powstaja w kilka godzin lub dni wiec pewne uproszczenia sa naturalnie poczynione;) btw ostatni kadr moze wygladac troche mylaco,gdyz robiac render nie upozowalem w ogole rak postaci(to ruch z animatiku)...postac wyglada jakby blokowala sie od przygniecenia przez gore kadru;)...w rzeczywistosci bedzie tam chodzic o cos innego. Ale mysle,ze nie bede prezentowal juz dalszych kadrow tylko cala animacje. Pablo p.s. do "fanow" mojej ostatniej produkcji ze zwierzatkami na kominie: tym razem bedzie bez wyglupow;)
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Ladnie sie zapowiada. Estetycznie i klimatycznie. Rozumiem, ze to Syzyf ;] ?
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Prosimy o zmianę tematu wątku :) Na razie całkiem fajnie, ale rozumiem, że będziesz jeszcze nad tym duzo pracował.
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Mam nadzieje ze jak ten "kamyczek" juz sie po nim przeturla to jajeczka mu sie oczodolami wytocza :) mam nadzieje ze to bedzie rownie odjechana animacja ;)) Pawel Lipka -> wiesz ja Cie podziwiam :). Twoja ostatnia animacje klka osob zjechalo/skrytykowalo. Moim zdaniem nie pogubisz sie w experymentach i w koncu powstanie to "COŚ" . Bez experymentow niema niczego nowego (chocby to mialy byc na pozor tandetne experymenty) czymam kciuki pozdro
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor Imaginner: gdybys przeczytal to co napisalem wiedzialbys,ze nie zamierzam nad tym duzo pracowac;)
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Pawel Lipka -> nawet jeśli to pracy przydałoby się trochę wychuchania - w kilka dni bedzie fajnie, a w powiedzmy dwa tygodnie będzie odjechane. Poza tym fajne projekty często się kontynuuje - mialo być 2 dni, a wyszlo pol roku, ale wypaśnie :) pozdr, Imaginner
Napisano 13 Wrzesień 200420 l chociaż nie mam o twojej twórczości wielkiego mniemania, to masz szansę mnie zaskoczyć.... Niewiele widać na tych kadrach, stylistyka troszke jak z samuraja dżeka tartakowskiego, więcej nie widać,
Napisano 13 Wrzesień 200420 l eh co wy ciagle do tego pawla macie ;) ostatnie prace mialy specyficzny klimat i ta wyglada jak by sie za bardzo od tego klimatu nie odruzniala ... to ze zrobil SZYBKA animacje dla jaj nie czyni nikogo gorszym ... umiejetnosc tak szybkiego zebrania wszystkiego w kupe to raczej zaleta a nie wada ... a to ze przekaz byl taki a nie taki to juz jego sprawa ... mi sie podobalo bo nie podeszlem do tego jak do jakiejs pracy na skale swiatowa tylko jak do pracy zrobionej w 5 godz ;)