Napisano 13 Wrzesień 200420 l przedstawiam kolejna wersje mojej stronki, prosze o ocene strony i jej wykonania a nie prac ktore tam sa, chociaz jesli ktos chce to moze skomentowac rowniez prace ale z oddzieleniem od oceny strony. strona to sam HTML + odrobina JavaScript'u MAM PYTANIE: czy mozna zrobic opisy "ALT" tak zeby tekst byl w kilku linijkach? czekam na sugestie i wytkniecie bledow (rowniez jezykowych bo z angielskim u mnie kiepsko :( ). ..:: S T R O N A ::..
Napisano 13 Wrzesień 200420 l stronka całkiem fajna lecz nie podobaja mi sie zmieniajace sie co chwile obrazki psuje to efekt wizualny strony
Napisano 28 Wrzesień 200420 l A wiec... Swieci mi pustka u gory. Zamiast dawac dzialy na stronie glownej mogles je umiescic po lewej stronie w menu. No i te zmieniajace sie obrazki jakos odstraszaja , ani sie przygladnac bo sie zaraz zmienia na inny. Ogolnie mogloby byc chociaz pustawo, i dobralby jeszcze jeden kolor bo jest troche monotonnie. Popracuj dalej bo moze z tego wyjsc na prawde niezla strona :) Edit: Dopiero teraz zauwazylem kiedy ten post byl utworzony, troche chyba po czasie , ale moze akurat bedziesz czytal :)