toldois Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Witam Koledzy na forum. Proszę o pomoc: Stworzyłem przed chwilą plik 3ds w maxie chcąc go otworzyć i sprawdzić jak wyszło nie otwiera się, co może być przyczyną?
lukasjogabonito Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Żeby się upewnić zapytam. Próbujesz go otworzyć czy zaimportować? Ten format nie jest domyślny dla 3ds maxa. Użyj opcji import ew. przeciągnij plik do otwartego maxa i upuść w viewporcie.
toldois Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 własnie robie przeciągnij i upuść. Najgorsze w tym wszystkim jest to że częśc otwiera się a część nie, eksportowane do 3DS tymi samymi ustawieniami
Traitor Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 A w jakim celu zapisywales go do formatu 3DS?
toldois Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 A w jakim celu zapisywales go do formatu 3DS? plik 3ds wykorzystuję do innego programu graficznego
Traitor Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 A jakich danych nie mozesz zaimportowac? 3DS jest dosyc ograniczonym formatem.
toldois Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 A jakich danych nie mozesz zaimportowac? 3DS jest dosyc ograniczonym formatem. w ogóle nic nie da się zaimportować, a najlepsze/najgorsze w tym jest to że część da się zaimportować a częśc nie
porti Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 to nic się nie da czy czy tylko części się nie da? nie wiem jak inni ale ja nic z tego nie rozumiem..
Traitor Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Pytalem co sie importuje, a co nie, bo moze chcesz importowac cos czego format 3ds nie zapisuje.
toldois Napisano 14 Kwiecień 2014 Autor Napisano 14 Kwiecień 2014 Pytalem co sie importuje, a co nie, bo moze chcesz importowac cos czego format 3ds nie zapisuje. rozgryzlem 3ds :) dzięki za zaangażowanie
Rekomendowane odpowiedzi