Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Problem jest taki: renderer dzialal OK az do dnia kiedy dzialac przestal :) Teraz kiedy proboje cos renderowac VRay\'em calkowicie wysypuje mi sie MAX :( Jesli renderuje Scanline\'m wszystko jest wporzo no ale VRay i Scanline to dosyc spora roznica :) Podejrzewam ze dzieje sie tak po zainstalowaniu nowszej wersji, (pierwsza mialem z www.max3d.pl a druga zasalem ze strony producenta VRay\'a) niestety nie posiadam juz tej starszej :( . Dodam jeszcze ze usunalem calkowicie MAX\'a z dysku i zainstalowalem wszystko od poczatku ale problem pozostal, system tez przeinstalowalem (Win2000). Prosze o pomoc!!! Na koniec jeszcze male pytanko co oznacza skrot HDRI i jak to sie je... narka

[Edited on 18-3-2003 by t0m3k]

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kazda wersja dema dziala 1 miesiac - albo zmien date systemowa albo sciagnij sobie nowe demo - przewaznie jest oznaczone kolejna litera alfabetu - radze te drugie rozwiazanie - bo w kolejnych wersjach sa nowe opcje i poprawione bagi

Napisano

u mnie i u mojego qmpla też taki problem występował - i wyczailiśmi jak go usunąć

po prostu VRay sypie się po roku 2000, wystarczyło, że u siebie przestawiłem datę na 1999 i wszystko działa elegancko :)