Mkaszpir Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 Witam postanowiłem przyłączyć się do bitwy. Ogólniepostanowiłem wnieść trochę optymizmu do tej tematyki, bo jakoś przeglądając pomysły stwierdziłem że sprawa przdstawia się raczej fatalnie dla naszego ostatniego przedstawiciela :D Niemowlę, spoczywa w ramionach androida, drugi osłania towarzysza. Przed czym? Przad kim? Czemu uciekają cóż to za tajemniczy pojemnik dźwiga prócz niemowlaka? Budynek w tle jest uszkodzony, to z tamtąd go porwały? W jakim celu? Myślę że sam pomysł wnosi trochę jaśniejsząść dla naszego gatunku :D oto pierwszy szkic uwagi mile widziane :D
Christian Noir Stein Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 No ja bym trochę powiększył postać androida z dzieckiem bo może być, że prawie wogóle go nie będzie widać. A tak poza tym - to mnie się podoba jak na razie
Mkaszpir Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Napisano 13 Wrzesień 2004 A tu wersja, zresztą pierwotna z większymi robocikami, nazwy kodowe: Józef i Maria :D
tweety Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 A to na górze to chmura czy krążownik kosmiczny Obcych?
Mkaszpir Napisano 14 Wrzesień 2004 Autor Napisano 14 Wrzesień 2004 Chmmm, myslę że będzie to kometa :D
Mkaszpir Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Napisano 20 Wrzesień 2004 Witam ponownie, trochę czasu minęło od ostaniego doładowania, ale czas niestety nie jest z gumy :D wersja troche uległa zmianie, ogólnie nałożyłem pierwsze barwy. Co o tym sądzicie? Moim zdaniem coś powinno pojawić się : lewy dolny róg, ale nie jestem jeszcze pewien co. Opinie mile widziane, pozdrawiam :D
Rekomendowane odpowiedzi