Napisano 13 Wrzesień 200420 l Witam postanowiłem przyłączyć się do bitwy. Ogólniepostanowiłem wnieść trochę optymizmu do tej tematyki, bo jakoś przeglądając pomysły stwierdziłem że sprawa przdstawia się raczej fatalnie dla naszego ostatniego przedstawiciela :D Niemowlę, spoczywa w ramionach androida, drugi osłania towarzysza. Przed czym? Przad kim? Czemu uciekają cóż to za tajemniczy pojemnik dźwiga prócz niemowlaka? Budynek w tle jest uszkodzony, to z tamtąd go porwały? W jakim celu? Myślę że sam pomysł wnosi trochę jaśniejsząść dla naszego gatunku :D oto pierwszy szkic uwagi mile widziane :D
Napisano 13 Wrzesień 200420 l No ja bym trochę powiększył postać androida z dzieckiem bo może być, że prawie wogóle go nie będzie widać. A tak poza tym - to mnie się podoba jak na razie
Napisano 13 Wrzesień 200420 l Autor A tu wersja, zresztą pierwotna z większymi robocikami, nazwy kodowe: Józef i Maria :D
Napisano 20 Wrzesień 200420 l Autor Witam ponownie, trochę czasu minęło od ostaniego doładowania, ale czas niestety nie jest z gumy :D wersja troche uległa zmianie, ogólnie nałożyłem pierwsze barwy. Co o tym sądzicie? Moim zdaniem coś powinno pojawić się : lewy dolny róg, ale nie jestem jeszcze pewien co. Opinie mile widziane, pozdrawiam :D