Logos Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 (edytowane) Cześć! Mam taki problem: W inwentorze umieszczam obrazek, nad nim tworzę projekt z dokładnymi wymiarami. Eksportuję do dwg. W 3ds maxie umieszczam ten sam obrazek i importuję plik dwg. ale wymiary już mi się nie zgadzają, linie pasują na szerokość ale są o wiele dłuższe. Dostałem od znajomego plik dwg. robiony w innym programie i problem jest ten sam. Nie mam pojęcia co robię nie tak. Już nawet zrobiłem screeny z obu programów i porównałem bitmapy w fotoszopie i pasują do siebie idealnie. edit: jednostki oczywiście są wszędzie te same Edytowane 18 Kwiecień 2014 przez Logos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Bardzo dziwne. Możesz pokazać tego dwg i obrazek? Setki razy importowałem dwg i jedyne z czym miewałem (tylko na początku) problem, to podział mesha (gęstość) i rozdzielenie elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 24 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Jasne a mogę ci podesłać na priv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Jasne, ze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 podzielcie się później odpowiedzią, szkoda żeby to tylko zostało między wami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 U mnie nie było problemów. Jak Logos sprawdził jeszcze raz u siebie, też już nic się nie działo. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi