Napisano 18 Kwiecień 201410 l Cześć! Mam taki problem: W inwentorze umieszczam obrazek, nad nim tworzę projekt z dokładnymi wymiarami. Eksportuję do dwg. W 3ds maxie umieszczam ten sam obrazek i importuję plik dwg. ale wymiary już mi się nie zgadzają, linie pasują na szerokość ale są o wiele dłuższe. Dostałem od znajomego plik dwg. robiony w innym programie i problem jest ten sam. Nie mam pojęcia co robię nie tak. Już nawet zrobiłem screeny z obu programów i porównałem bitmapy w fotoszopie i pasują do siebie idealnie. edit: jednostki oczywiście są wszędzie te same Edytowane 18 Kwiecień 201410 l przez Logos
Napisano 18 Kwiecień 201410 l Bardzo dziwne. Możesz pokazać tego dwg i obrazek? Setki razy importowałem dwg i jedyne z czym miewałem (tylko na początku) problem, to podział mesha (gęstość) i rozdzielenie elementów.
Napisano 24 Kwiecień 201410 l podzielcie się później odpowiedzią, szkoda żeby to tylko zostało między wami :)
Napisano 25 Kwiecień 201410 l U mnie nie było problemów. Jak Logos sprawdził jeszcze raz u siebie, też już nic się nie działo. :D