tomzar Napisano 12 Maj 2014 Share Napisano 12 Maj 2014 (edytowane) egipski Bóg Ra z odświeżonym wizerunkiem ;) Edytowane 15 Maj 2014 przez tomzar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 bez dzioba to nie RA:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 (edytowane) Kaptur/hełm symbolizuje dziób, to taka inspiracja "starożytnymi kosmitami". Tysiące lat temu przeleciał latający pojazd nad chinami i nazwali go smokiem bo zioną ogniem z silnika itd. itp. wrzucę jeszcze rzut z profilu na głowę żeby pokazać lepiej ten sokoli kształt. bez lineartu wygląda tak teraz [/img] Edytowane 13 Maj 2014 przez tomzar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 [/img] nie ogarniam imgura do końca i straciłem obrazek pomiędzy bo robiłem ctrl+c ctrlV a potem jak miniature edytowałem to sie podmieniło najwyraźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 14 Maj 2014 Autor Share Napisano 14 Maj 2014 oczywiście poza konkursem:D na przełamanie lodów taki Ku(RA) jeszcze. Nie mogłem się powstrzymać ;p - - - Połączono posty - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 15 Maj 2014 Share Napisano 15 Maj 2014 jest dziób jest RA:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 15 Maj 2014 Autor Share Napisano 15 Maj 2014 (edytowane) to już raczej ostatnie poprawki. "Ra ze względu na kompleks spowodowany brakiem dzioba udał się na siłownie, wydziarał łapy i zakupił "pajączka", dzięki któremu mógł przemierzać świat z podniesioną głową..." Edytowane 15 Maj 2014 przez tomzar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 15 Maj 2014 Autor Share Napisano 15 Maj 2014 Lodzia lodzia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi