Gość teemon Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 (edytowane) Ideą konceptu jest postać która bezproblemowo może manipulować mocą magiczną. Absolwent tajemniczego zakonu, którego kończy średnio 2 uczniów na 10-15 lat. Postać żadko spotykana, ale o ogromnej mocy. "spell juggler" albo "kuglarz zaklęć" lu "manipulator mocy" to postać, która nie walczy ani nie czaruje ale potrafi naginać i przetwarzać moc. Potrafi z łatwością odbić, wchłonąć, zneutralizować albo przechwycić i zmienić wrogie zaklęci. Robi to z taką łatwością, że potocznie nazywa się ich właśnie kuglarzami zaklęć. Nawet najpotężniejsi czarownicy boją się stanąć do walki naprzeciw kuglarza, ponieważ żadko kiedy manipulatorowi nie uda się przechwycić mocy. Na razie wstępny zaraz.... w kolejnym wątku opis atrybutów i dokładny opis postaci. Edytowane 21 Maj 2014 przez teemon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość teemon Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 postęp - wrzuciłem kolorki i określiłem formę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość teemon Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 poprawiona anatomia i część detali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość teemon Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 skończony żongler wraz z opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 Witaj, bardzo rzuca mi się w oczy jego kostur, którego zarówno góra jak i dół wyglądają jakby były z przodu przez co zaburza trochę percepcję druga rzecz to bark, poprawiłbym w opisie jest żadka, a powinno być rzadka w opisie jest podprohowego, a miało być podprogowego chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi