Napisano 21 Maj 201410 l Witam wszystkich dawno tu nie zaglądałem, na chwilę obecną chcąc nie chcąc muszę zrobić katalog produktów w 3d, bo jak wiadomo zwykła sesja foto jest bardzo droga, sprawa ma się tak że w planach jest założenie firmy sprzedającej meble wypoczynkowe, tak pokrótce, produkty są na papierze jako rys. tech. i w realu wyprodukowane, niestety brak możliwości prezentacji ich klientowi w formie katalogu, oraz brak funduszy na tą kwestie, zmusił mnie do podjęcia sie trudnej sprawy mianowicie, fotorealistycznego katalogu, sporo czasu juz nie dłubałem w maxie i może być problem, ale na pewno mi pomożecie ;). Docelowo ma być najpierw studio poszczególnych produktów, a następnie interiory z modelami, jednocześnie załatwię sprawę reklamy produktu i modeli 3d ;). Nie wiem jak będzie z częstotliwością wrzutek, ale chce zrobić to jak najszybciej i jak najlepiej, ma być fotoreal HD więc pomagajcie konstruktywnie krytykujcie i co dusza zapragnie Pozdrawiam. Na razie czysty max bez PP, bo tak naprawdę nie wiem w którą stronę iść w PS ponieważ żeby było powtarzalne muszę stworzyć jakiś szablon Pierwsza seria wypoczynek : Q.... (nazwy z oczywistych względów nie będę podawał ;)) Q-Pufa:
Napisano 22 Maj 201410 l Autor Wrzucam kolejne szybkie wypocinki tym razem według katalogu to Q-Pufa+: Jest to wersja z otwierana górą, co daje przestrzeń wewnątrz do zagospodarowania, w zalezności od przeznaczenia, dom, czy użytek publiczny montowane są zawiasy pasowe lub metalowe, oczywiście wykończenie w środku wigofil. Stópki warianty: malowanie proszkowe, lub okleina drewnopodobna. Co do twojej wypowiedzi tiger250 akurat w tym przypadku wychodzi 1.5 metra bieżącego na pokrycie tej pufki a pokrowiec zszywany jest z 5 kawałków, oczywiście wiedząc że materiały, panele, itd maja powtarzający się wzór, nie da się uniknąć w rzeczywistości wrażenia takiego o którym mówisz, popatrz na jakąkolwiek tapicerkę i zobacz z jaka częstotliwości powtarza się wzór, dzieki za uwagę czekam na więcej pozdrawiam.