Gość Katanka Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 (edytowane) Witam forumowiczów! Moim pomysłem jest postać Niru - niepozornej, drobnej istoty, mogącej przywoływać elektryczne ogniki, które rażą jej wrogów i przypalają futro kudłatym psotnikom. Niru najlepiej czuje się gdy pada, wtedy jej magiczne iskry zadają najwięcej obrażeń i wzbudzają największe przerażenie, ku jej ogromnej satysfakcji. Nieodłącznym towarzyszem Niru jest iskrząca łasiczka, mieszkająca w cieniu jej kaptura i skacząca na wroga, by go porazić lub porządnie ugryźć, gdy sytuacja tego wymaga. - - - Połączono posty - - - Przepisowo wrzucam, mój pierwszy szkic. :) Edytowane 23 Maj 2014 przez Katanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katanka Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 Kolejny etap prac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katanka Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Zmagam się z pstrykaniem palców ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) Jeżeli Twoja praca jest skonczona Pamietaj aby w nazwie watku dodac FINAŁ Aby zmienic tytuł wątku w pierwszym poście wątku należy kliknąć 'edytuj post' i potem 'zaawansowana edycja' wtedy mozna dopiaać FINAŁ w tytule. Edytowane 23 Maj 2014 przez Igi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katanka Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Nie zapomniałam :), o to jest praca finalowa : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi