Lee5.56 Napisano 28 Maj 2014 Napisano 28 Maj 2014 Witam. Zainstalowałem sobie xoliul shadera do maxa 2015 i tu jest problem bo wyskakują jakieś błędy. I teraz nie wiem jak to naprawić, ani to usunąć. Zainstalowałem ponownie 3ds maxa bez instalowanie shadera i to nie pomogło, błąd pokazuję się nadal: Pozdrawiam. Z góry dzięki za pomoc.
2013 Napisano 28 Maj 2014 Napisano 28 Maj 2014 Chyba ostatnim Maxem w którym działa jest 3ds Max 2013, ale nie jestem pewien, niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę.
Lee5.56 Napisano 29 Maj 2014 Autor Napisano 29 Maj 2014 Chyba ostatnim Maxem w którym działa jest 3ds Max 2013, ale nie jestem pewien, niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę. Możliwe że już w nowszych wersjach nie działa. Tylko jak go teraz usunąć?
2013 Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Nie mam pojęcia gdzie to się instaluje. Ale ja bym skasował foldery z ustawieniami 3ds Max. Pamiętaj jednak, że skasowanie folderów jest równoznaczne ze skasowaniem wszystkich ustawień! Zapisz zatem swoje ustawienia przed skasowaniem folderów. Skasuj cały katalog Autodesk, albo odszukaj tam pliki tego shadera i skasuj tylko te pliki! To jest jakby resetowanie 3ds Max do ustawień fabrycznych. Nie ma innego sposobu na przywrócenie tych ustawień! C:\Users\USER NAME\AppData\Local\Autodesk
Lee5.56 Napisano 29 Maj 2014 Autor Napisano 29 Maj 2014 Dzięki wielkie. Usunięcie tych plików z AppData pomogło.
2013 Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Proszę :) Dodam jeszcze tylko, że jeśli skasujesz wszystko, to cała zawartość folderu "Autodesk" odnowi się podczas ponownego uruchomienia 3ds Max.
Rekomendowane odpowiedzi