Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moja druga praca, pewnie mnie obsypiecie listami błędów - wiem, sam je widze :) ale człowiek uczy sie całe zycie, tym bardziej, ze ja dopiero zaczynam swoją

zabawe w 3ds max 6...pustynia.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to teraz mini contest dla Ciebie - Ty wypisz te bledy, ktore sam zauwazasz, a my dopiszemy Ci te, ktore pozostaly :)

Jak narazie praca nie kwalifikuje sie, moim skromnym zdaniem, do pokazywania w galerii - uwierz mi, kiedys jeszcze bedziesz sie palil ze wstydu, ze pokazales taka prace.. no ale to wiele drogi przed Toba :) Powodzenia...

Napisano

zwieksz wielokrotnosc mapy piasku, mapy na piramidzie (przeciez nie robilo sie ich z 9 warstw kamienia ;)) ) drzwi chyba cos tez nie bardzo :) Wlasciwie, to wszystko "nie bardzo" :D

Napisano

a dla mnie bledem jest zle nazwany temat: Scena 3D: Pustynia Kalahari

ogolnie slabo jak na poczatek, drzwi jak sie domyslam wyciete booleanem

Napisano

mein gott... das ist tragisch, masakrisch... kaputt! trochę samokrytyki panowie :)

Napisano

Bardziej wyglada mi to na klocek w piaskownicy niz piramide na pustyni :) Bryla raczej do wymiany... i texturki tez :) Ale jak jestes zdolny to beda jeszcze z tego ludzie. Pozdro

Napisano

Dorób Larę Croft i mamy kolejną część Trunk Raider'a :D. Jak na mój gust to piasek ma za duże ziarna, wygląda to jak piaskownica. Zaś co do piramidy to powinna być z piasku, w końcu kamienie są z piaskowca (chyba:P,niepamiętam). W sumie to siadają proporcje:/. Takich wielkich "bloków" nikt by nie wtoczył na góre. Poza tym nie wiem czy widziałeś piramide z bliska. Ściany nie są ścięte równo, składają się ze schodków. W czasach faraonów piramidy były spadziste, bo były zalane bodajże gipsem.

Napisano

Ohhh..mon die...ale gafa, ulala... nie no stary. chyba wsio do wymiany. Ty widziales kiedys zeby piramida byla z TAKICH kamieni. to by nawet pół Izraela takich klakow nie wtaszczylo. Daj inne (jesli jest) UVW Mapping (chyba tak to sie nazywa :/ ) na piasek i moze Mesh Smootha, no i kamera jest tez do bani...ogólnie to LOL...

work, work, work...but good luck

Pozdro