CzAk1 Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 W trakcie pokazu Xboxa studio Square Enix zapowiedziało powrót Lary Croft w nowym tytule - "Rise of The Tomb Raider". Pełna treść: Rise of the Tomb Raider
Mortom Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Ktoś sie batmana naoglądał za dużo :) P.S. Musze wreszcie zagrać w zrebutowaną 1-nkę bo utknę jak Assassinem i nie będę miał motywacji do 2-ki :)
ezils Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Panie, Assassins Creed 2 to jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) odsłona serii :)
Adriano66 Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Polecam, reboot grze wyszedł na dobre, gierka bardzo przyjemna, jena z lepszych w jakie ostatnio grałem. Jest kilka zgrzytów w zachowaniu Lary jak np dostanie granatnik, ale ogólnie grę polecam. Mam nadzieje, że dwójka będzie równie dobra.
ezils Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Wg mnie schrzanili tą grę. Miał byc survivor, a dostaliśmy Rambo + w wielu momentach klon Uncharted. Oby dwójka naprawiła wszystkie bledy i dostarczyla wiekszej porcji rozrywki, a nie sztucznych emocji i 100% powagi. Przez co niekiedy wyszło wrecz komicznie...
Rekomendowane odpowiedzi