Napisano 10 Czerwiec 201410 l W trakcie pokazu Xboxa studio Square Enix zapowiedziało powrót Lary Croft w nowym tytule - "Rise of The Tomb Raider". Pełna treść: Rise of the Tomb Raider
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Ktoś sie batmana naoglądał za dużo :) P.S. Musze wreszcie zagrać w zrebutowaną 1-nkę bo utknę jak Assassinem i nie będę miał motywacji do 2-ki :)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Panie, Assassins Creed 2 to jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) odsłona serii :)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Polecam, reboot grze wyszedł na dobre, gierka bardzo przyjemna, jena z lepszych w jakie ostatnio grałem. Jest kilka zgrzytów w zachowaniu Lary jak np dostanie granatnik, ale ogólnie grę polecam. Mam nadzieje, że dwójka będzie równie dobra.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Wg mnie schrzanili tą grę. Miał byc survivor, a dostaliśmy Rambo + w wielu momentach klon Uncharted. Oby dwójka naprawiła wszystkie bledy i dostarczyla wiekszej porcji rozrywki, a nie sztucznych emocji i 100% powagi. Przez co niekiedy wyszło wrecz komicznie...