Lukii Napisano 2 Lipiec 2014 Napisano 2 Lipiec 2014 Witam! Tym razem padło na Porsche, chwile temu już wykonane, standardowo model 3ds max, render Hdr light studio, V-ray and Ps. Jak zawsze mile widziane komentarze :) Pozdrawiam !!!
Azbesty Napisano 2 Lipiec 2014 Napisano 2 Lipiec 2014 reflektory trochę słabo wyszły tak to fajnie poprawnie :D
Lukii Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Napisano 3 Lipiec 2014 Azbesty - Dzięki za komentarz, a może byś rozwiną swoja myśl dlaczego wyszły słabo ? zawsze to była by jakaś wskazówka na nastepny raz :) Dzięki za front:)
ciacho191 Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 ostatni obrazek wygląda jak ze stocku z vectorami, a tak to wszystko grejt :> dużo photoshopa pracowało czy to są czyste, prosto z silnika? :)
Lukii Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Napisano 4 Lipiec 2014 ciacho191 - większość jest składane na warstwach w ps
o_r_z_e_c_h Napisano 5 Lipiec 2014 Napisano 5 Lipiec 2014 Oprócz paru mankamentów bardzo fajnie. Sam ostatnio zabrałem się za kończenie swojej Panamery w Blenderze ale przez brak blueprintów ciężko mi było to dokładnie odwzorować. Pojawiły się może jakieś nowe?
Lukii Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Napisano 7 Lipiec 2014 o_r_z_e_c_h - ja nie znalazłem blueprintów tego modelu, posługiwałem się tylko zdjęciami
Rekomendowane odpowiedzi