Gość wpaciej Napisano 5 Lipiec 2014 Napisano 5 Lipiec 2014 Witam, Mam problem z 3ds Max 2013 na licencji studenckiej. Program nie chce się włączyć. Dopiero zaczynam zabawę z 3ds Maxem ( program zainstalowałem 3 dni temu), więc nie zmieniałem żadnych ustawień. Program działał przez kilka sesji, teraz nie ma możliwości uruchomienia go( nie instalowałem żadnego nowego oprogramowania, nie zmieniałem ustawień) . Przy włączaniu programu żadne okno ani error nie wyskakuje, jednak w menadżerze zadań Windows pojawia się proces 3dsmax.exe. Próbowałem już: -reinstalacja programu -usunięcie programu, usunięcie z rejestru, instalacja jako administrator, uruchomienie jako administrator -usunięcie folderu 3dsmax/ENG z users -reinstalacja directx -instalowanie, uruchomianie przy wyłączonym anty wirusie Nic nie pomogło. Specyfikacja mojego sprzętu: -Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 -Intel Core i7-3770k 3,50 Ghz, -16 GB RAM -GIGABYTE Windforce AMD Radeon HD 7950 Pozdrawiam
Ania Napisano 5 Lipiec 2014 Napisano 5 Lipiec 2014 Spróbuj inną wersję programu, o ile 2014 jest dostępne jako studencka.
Rekomendowane odpowiedzi