dSoul Napisano 8 Lipiec 2014 Share Napisano 8 Lipiec 2014 Remix oprawy wizualnej Canal+ Family stylizowany na tradycyjną animację stopklatkową. Specjalne podziękowania dla Szymona za super sound design i dla działu kreatywnego za współpracę przy tworzeniu oryginalnej oprawy. Cały projekt i creditsy tutaj: https://www.behance.net/gallery/18066697/CANAL-Family-Remix Miłego oglądania :) [ATTACH=CONFIG]95806[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiszlak Napisano 8 Lipiec 2014 Share Napisano 8 Lipiec 2014 niewiem dlaczego ale pierwszy wg mnie jest strasznie średni i nie pasuje poziomem do reszty która jest za to fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 Niby podobne a dla mnie ostatnie najfajniejsze ! :Pulse też spoko. W czym robione/renderowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dSoul Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2014 Dzięki za pozytywne komentarze :) Soft to głównie Maya, Mash, Redshift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiler Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Fajne. Trzeci najbardziej mi się podoba, ze względu na kolory i kontrast. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi