EthicallyChallenged Napisano 22 Lipiec 2014 Napisano 22 Lipiec 2014 TSP Bazyliszek - DOGRYWKA: Pumax, Kalberos i Grafik1991 walczą o pierwsze miejsce. Zdaje się, że temat brzmi "człowiek ze słoikiem kiszonych ogórków zamiast glowy strapiony i zastanawiający sie nad sensem egzystencji swej teściowej", jako, że Pumax i Grafik demokratycznie woleli to od bazyliszka. Niechaj zwycięży najlepszy speedpainting! Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni.
pumax Napisano 23 Lipiec 2014 Napisano 23 Lipiec 2014 Supero :) Teraz muszę znaleźć wolna chwilę żeby namaziać coś :o
Kalberos Napisano 24 Lipiec 2014 Napisano 24 Lipiec 2014 (edytowane) ja mam wyjebane więc działajcie. Powodzenia Edytowane 24 Lipiec 2014 przez Kalberos
pumax Napisano 28 Lipiec 2014 Napisano 28 Lipiec 2014 Ja pewnie swoją prace wrzucę na ostatnią chwilę czyli jutro :D
EthicallyChallenged Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Napisano 31 Lipiec 2014 Hej ludziska, dalby ktos rade zalozyc sonde? Nie mam dostepu do kompa a na telefonie nie dam rady... Z gory dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi