Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Myszamigos
Napisano (edytowane)

Witam wszystkich!

Na forum jestem od niedawna, zarejestrowałam się za poradę znajomego, który zareklamował to forum jako na prawdę rozwojowe i "trzymające poziom".

Tak jak pewnie wielu z Was i ja mam zawód wyuczony, jednak poszukuję czegoś innego. Marzy mi się bycie artystą koncepcyjnym przy animacjach i grach (głównie dla dzieci). Niestety zdaję sobie sprawę z moich niedostatków (ale pewnie nie wszystkich). Zarejestrowałam tu się głównie po to aby się rozwijać, usłyszeć krytykę i wiedzieć nad czym pracować, dlatego można sobie nie żałować :).

Główne problemy: stopy/dłonie, rysowanie tła (przestrzeni), teksturyzowanie (z umiarem), rysowanie postaci męskich (zarówno chłopców jak i dorosłych mężczyzn)

Pracę z tabletem zaczęłam dawno, ale bardziej na poważnie przysiadłam do niego od jakiegoś roku. Wrzucam kilka starszych prac i szkiców oraz najnowszy projekt, w którym chce się skupić na tworzeniu postaci i świata, a także rozwijaniu mimiki i różnorodności.

---

Mam nadzieję, że zdjęcia wyświetlają się poprawnie, gdyż mam drobny problem z internetem i nie jestem w stanie tego oszacować. Jakby były jakieś problemy to prosiłabym o kontakt.

---

edit

Udało mi się przenieść zdjęcia na inny serwer, teraz wszystko powinno hulać.

Szkice i starsze prace (do roku temu).

03_szkic_zps70106216.jpg

04_szkic_zps30b95443.jpg

01_lime_lady_zps3eb625ab.jpg

02_nimfa_zps6decd2ff.jpg

Nowsze prace: Skitter i projekt jej pokoju (w trakcie realizacji)

05_skitter_zpsb142ef0f.jpg

06_zps7295d2b9.jpg

Edytowane przez Myszamigos
Problem z wyświetlaniem się zdjęć
  • Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam na forum :)

Niestety obrazki mi sie nie wyswietlaja, jest tylko miniaturka. Wrzucalas je przez jakas strone typu imageshack czy photobucket? Tak czy siak, postac z miniaturki bardzo sympatyczna :)

Pozdrawiam!

Gość Myszamigos
Napisano

Dziękuję bardzo :). Ogółem zdjęcia wrzuciłam na dropboxa, więc może być to jego wina. Będę to jeszcze sprawdzać. Póki co wrzuciłam kilka prac w postaci miniatur.

Napisano

Urocze, cartoonowe rysunki, przepadam za takim stylem :)

(Co do dropboxa, to obrazki powinny być w folderze publicznym, ale jeśli tam wrzuciłaś, to się coś pewnie skopało, bo mi ostatnio pomimo tego nie chciał się jeden na forum wyświetlić)