bakenbauer Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 (edytowane) Witam, Widzę że parę podobnych problemów zostało opisanych. W moim przypadku mam bardzo dziwne plamy w momencie utworzenia sekwencjii w większym zakresie. Dodam że pojedyńcze klatki z ujęć wychodzą poprawnie jednak po jakieś 3-4 klatce kiedy zwiększę zakres renderingu zaczyna się robić jakieś dziwactwo którego nie mogę zlokalizować. Co mógłbym, podesłać by ktoś mi doradził jak sobie poradzić z tym problemem bo cięzko zebym 800klatek robił pojedynczo. przykład problemu. Bardzo prosze o jakieś sugestie bo do końca niewiem co zrobić z tym problemem Edytowane 11 Sierpień 2014 przez bakenbauer
bakenbauer Napisano 7 Sierpień 2014 Autor Napisano 7 Sierpień 2014 Czy nikt na prawdę nie spotkał się z podobnym problemem? przeszukałem wszystkie podobne wątki i nic nie znalazł co mogło by wpłynąć na taką zmianę. Przez pół roku robiłem tylko pojedyńcze klatki do wglądu a nie sądziłem że wyniknie jakiś porblem podczas dłuższej sekwencji. Bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc mam do zaliczenia szkoły ten projekt a czasu zostało mi coraz mniej . Testuje co krok nowe ustawienia ale nie znalazłem przyczyny tak dziwnego zachowania.
Rekomendowane odpowiedzi