ARDZEJ Napisano 8 Sierpień 2014 Napisano 8 Sierpień 2014 Głupota, ale chętnie się dowiem gdzie to zmienić. Zauważyłem, że normalnie w modo kiedy trzymamy kursor na jakimś obiekcie automatycznie siatka podświetla się na niebiesko. Gdzie mogę to ustawić? PS. SĄ komuś znane jakieś fora w sieci gdzie aktywnie działa 'pomoc' w Modo??
mantragora Napisano 8 Sierpień 2014 Napisano 8 Sierpień 2014 Modo ma aktywne community na Skypie. Na przyklad zeby cokolwiek o skryptowaniu i SDK sie dowiedziec na forum to za daleko nie zajedziesz, a na Skypie masz i developerow z Luxology jak i kilku gosci ktorzy robia pluginy dla tego programu no i zwyklych zainteresowanych. Jest tez ostatnio otwarty kanal o Riggowaniu. Nie wiem czy istnieje ogolny kanal na kazdy temat.
ARDZEJ Napisano 8 Sierpień 2014 Autor Napisano 8 Sierpień 2014 Dzięki. A ktoś coś o niepodświetlającej się siatce?
Kris_R Napisano 8 Sierpień 2014 Napisano 8 Sierpień 2014 System>Preferences>Selection>Selection Rollovers ... Manual. O to Tobie chodziło? Tak zwany Pre Selection Highlighting?
ARDZEJ Napisano 8 Sierpień 2014 Autor Napisano 8 Sierpień 2014 Nie, zwyczajnie nie byłem w zakładce items, nr 5... Btw. Widziałem kiedyś twój tutorial o animacji w PSie, na +!
Rekomendowane odpowiedzi