sagittaire Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 Witam, w skrócie, chcę przedstawić samuraja upadłego, który nie dostrzega już granicy pomiędzy dobrem i złem. To wstępny szkic...
Salvator Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 mam pytanie natury teoretycznej - samurajem kierował niepisany kodeks bushido (droga wojownika) . Nie istniało dla niego zło i dobro tylko honor i tym podobne "cnoty" gdzie więc tu miejsce na upadłego samuraja?
sagittaire Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Napisano 20 Wrzesień 2004 Wszystko zależy od punktu widzenia, według mojej wizji ten samuraj jest zły do szpiku kości brrrr
Salvator Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 aha, no chyba że tak ;) to pracu, pracuj.
misiekhc Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 nie wiem.. wedlug mnie to chyba samuraj nie upadal, a jak juz upadal to czekalo go sepuku, czy cus... zreszta niewazne, moze to jest zly ronin... i co? to bedzie tylko taki sobie gosc narysowany? na razie dla mnie nie wyglada na samuraja... zobaczymy jak sie rozwinie, pomysl nad jakas scena ciekawa, pokaz jego zlo, moze jak miazdzy w dloni butelke plastikowa narysuj;)
Rekomendowane odpowiedzi