mr.funky Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 witam, zachcialo mi sie dszisiaj przerobic tutorial z 3dtotal o renderowaniu w vray'u. Sciagnalem wersje free ( tak jak kazali ) lecz okazalo sie ze nie mam w swiatlach swiatla vrayowego.. nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Wedlug tutka powinno tam byc a jednak go nie ma.. Zainstalowalem dobrze render u siebie - mam go w liscie renderow itp. ale swiatla znalezc nie moge. Nie wie ktos dlaczego?
mr.funky Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Napisano 22 Wrzesień 2004 czy chodzi o to ze w tej wersji vray nie ma poprostu Vray light? Bo jezeli tak to wydaje mi sie to conajmniej dziwne.. pisza w tutorialu "... tu mozesz pobrac Vray... " a dalej sie okazuje ze ten wlasnie nie jest tym ktorego urzywali do zrobienia sceny..
mr.funky Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Napisano 23 Wrzesień 2004 wiec w takim razie gdzie moge zdobyc taka wersje vray'a?
DZIDOK Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 W DARMOWEJ WERSJI V-RAYa NIE MA LIGHTS I O ILE SIE NIE MYLE TO TAKZE NIE MA MATERIALOW ALE TEGO NIE JESTEM PEWNIEN:) A MOZE V-RAYa KUPIC :P ALBO NIE WIEM...POMYSL :)
Rekomendowane odpowiedzi