Rascal Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 Tym razem nieco retro... polowa 2002 roku. Najstarsza wykonana animacja mojego autorstwa w wersji rezyserskiej :) pierwotnie nie bylo przelotu przez chmury i slonce wygladalo nieco gorzej. http://www.maxdigital.pl/pictures/forum/finished/mountains/mountains.avi
Marcin Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 hehe juz kiedys to widzialem .... tak mi sie zdaje .... b.ladnie ci wyszlo jak na retro .. ;) zapraszam tez na moje retro .. ;) jedynie co nie podoba mi sie w tej animce to wlasnie gory ;] malo specular i ogolnie robia wrazenie tekiej amatorki ;) ale to retro wiec co sie bede czepial bledow jak sam sie na nich uczyles ... i wy tam lepiej robcie terranove ;)
Nimrod Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 Gdy widać tylko gory, nic wiecej, jest kiepsko, snieg wydaje sie skakac po nich - zmienia polozenie, jednak momenty gdy obserwujemy gory na tle nieba sa bardzo dobre, podoba mi sie tez prowadzenie kamery w koncowce animacji. Ogolnie bardzo pozytywne :)
Krzysztof Kucharz Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 Brakuje jeszcze sunącej po śniegu drużyny pierścienia (hihi). Chmurki moznaby bylo poprawic (rozumiem ze to praca sprzed 2 lat), ale i tak jest niezle. Jedno mnie zastanowilo: na początku animacji przebijamy się przez gęste chmury, a potem czyste niebo, ale to nie wadzi bo rozumiem ze to byla pracka-trening. Pozdro
Piotr Dobosz Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 SWIETTNA Animacja powarznie! sluchaj ale ogladajac ja caly czas mialem nadzieje ze skonczy sie na zblizeniu do jakiegos alpinisty! ktory z wielkim trudem wchodzi na gore:) ale nie skonczyla:( trudno.:( tak czy siak:) PRACKA jest superr gratuluje
Bhaal Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 Rascal: tylko niezapomnij o animaticu bo miałeś przygotować ;)
Rekomendowane odpowiedzi